VI KENDER VEJEN ◼︎

Brand New Ventures er ledestjernen for den næste danske startup-succes. Vi kender vejen til den gode idé, det komplette team og det succesfulde exit.
 
Sammen med serieiværksætter Werner Valeur, Venture Capitalist Fond-stifteren Joakim Warnøe og en stærk besætning af specialister inden for branding, design, UX, tech og tekst, stifter vi nye virksomheder og gør gode idéer til exitsucceser. 

J_W_02
journey-final-BNV-1

BNV-besætningen vokser hastigt

Vi har allerede mere end 8 virksomheder med ombord, inden officiel launch af virksomhed og website. Stærke koncepter vokser hurtigt. Hør fra nogle af vores nye kollegaer herunder – og upload dit pitchdeck hvis du har en idé, der skal klædes ordentligt på. 

KONCEPTET 

Dyk ned i konceptet bag Danmarks nye startupfabrik.

Vi har ingredienserne til succes

Vi bygger virksomhedskoncepter, rejser penge og stiller Brand New Ventures’ ekspertteam til rådighed for en fast, lav timepris på mellem 400-600 kr. Vores brand øger værdien af virksomheden, vi faciliteter workshops, og hele BNV-besætningen har en direkte linje til Werner Valeur & Joakim Warnøe.Vi tilbyder over 60.000 timers iværksættererfaring, branchekendskab, de rette specialkompetencer til halv pris, samt et uvurderligt netværk og erfaringen til at rejse kapital.

Du får en rumraket, men betaler ikke spidsen af en jetjager

Brand New Ventures’ crew er ikke gratis – men sammen henter vi den første halve million kroner uden udvanding, og pengene øremærkes til at få de fundamentale ting på plads, som fx brand, forretningsmodel, koncept, rapportering, marketing, udvikling og pitchdeck. Sådan bliver din virksomhed og dit setup topprofessionelt, før vi rejser de første millioner. 

Timing er alt

Vi er bedst fra idé til vækst, de første 36 måneder af virksomhedens levetid. Vi gør gode idéer kommercielle, skaber en velsmurt forretning og øger værdien løbende.

Vi erstatter derfor ikke investorer, men træder til, før virksomheden har fået ekstern millionkapital – så fundamentet for at skalere en forretning er på plads.

Vi kommer på banen før den store investering

Se os som co-pilots der træder aktivt ind i den tidlige fase, før du har opnået en større omsætning, med et dedikeret og erfarent crew der styrker, forbedrer og øger værdien af din virksomhed fra dag et.

Vi er dem de andre gerne vil lege med, som har fået geniale idéer, bygget og exittet virksomheder på stribe i 20 år. Den erfaring giver vi videre, så vi kan løfte virksomheder, før der søges ekstern kapital.

Vi bygger med specialister fra start til slut

Brand New Ventures huser en stjernebesætning af eksperter med de nødvendige startup-kompetencer der skal til for at få succes.

Vi bygger gode, sunde forretningscases op, baseret på egne eller andres idéer, går i markedet og får proof of concept, hvorefter vi vækster og slutter med et exit.

KOM MED PÅ REJSEN ◼︎ 

"Jeg vidste fra start, at jeg ikke skulle lave Yarnbook.com alene. Jeg er ikke technørd, men er skarp på salg og marketing. Brand New Ventures kom med de kompetencer, jeg manglede, for at komme i gang."

Maiken Andreasen, Yarnbook.com

BLIV EN DEL AF BNV-BESÆTNINGEN ◼︎

Upload dit pitchdeck. Derefter byder processen på tre møder, planlægning og udveksling af dokumenter - og så er dedr takeoff, Dit første møde finder sted indenfor 14 dage efter du har kontaktet os.

Vi har lukket for optagelse i det første halvår, men vi har forståelse for, at gode idéer ikke kan vente. Derfor kan du altid sende din case til os her.

READY FOR TAKEOFF?

Upload dit pitch, hvis du drømmer om at komme ombord på Brand New Ventures. Vi starter og slutter rejsen med fuld besætning, og sammen får vi dine idéer i luften med fast kurs mod succes.