Koncept

Vi lever og ånder iværksætteri. Vi investerer i ambitiøse teams, der går efter voksende markeder i kategorier, vi forstår og er begejstret for – og ikke mindst hvor vi kan bidrage på rejsen.

KONCEPTet

Brand New Ventures er kompas, stifinder og support crew for den næste danske startup-succes. Vi vil ikke bare give dig penge – vi vil give dig vores tid. Vi har et fast mantra at vi både vil lægge penge og tid i de cases vi investerer i. Vi tjener vores penge når din virksomhed bliver en succes og enten genererer overskud eller kan sælges i en exit.

EXECUTIONAL UNIT

Vi yder strategisk støtte og engagerer os som aktive medejere med solid iværksættererfaring og indgående kendskab til de vitale aspekter af kommercialisering og funding.

DIT KOMPAS

Vi er her for at forløse potentialet i din start-up. Det fulde potentiale. Vores logo er en kompasstjerne og det er netop dette redskab der sikrer at vi sætter kursen rigtigt. Vores erfaring og indgående kendskab til start-ups og scale-ups gør, at vi løbende justerer og holder casen på rette kurs.

REJSEN VIDERE

Vi er her for at opgradere og udvikle virksomheder og forløse deres fulde potentiale. Vi vælger alene cases der kvalificeres af vores investeringsmatrix og har et signifikant konceptuelt potentiale og et stjerneteam. Vi vil aldrig tage kontrollen eller styringen med selskabet – vi er her for at styrke selskabet på dets videre rejse.

    Brand New Tomorrow

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så modtager du nyheder, events og andet værdifuldt indhold.