DET HANDLER OM DIG OG DEN GODE IDé

Vi lever og ånder iværksætteri. Vi har set mange dygtige founders fejle og gode ideer falde til jorden. Oftest består fejlen ikke i selve ideen eller teamet – det handler om evnen til at løse alle de praktiske opgaver der ligger på vejen mod succes. I Brand New Ventures er vores mål at gardere os imod disse udfordringer og trusler – så det i sidste ende handler om dig og din gode idé.

VORES KONCEPT

Brand New Ventures er kompas, stifinder og support crew for den næste danske startup-succes. Vi vil ikke bare give dig penge – vi vil give dig det dyrebareste vi har: Vores tid. Vi har et fast mantra at vi både vil lægge penge og tid i de cases vi investerer i. Vi tjener vores penge når din virksomhed bliver en succes og enten genererer overskud eller kan sælges i en exit. Lad os forklare…

Undgå fiasko

Mange taler om “The Valley of Death” – altså den svære fase fra idé til selvfinansierende drift – som den største start-up-dræber. Men vi er gået skridtet videre og udviklet en forretningsplatform der konkret værner start-ups mod den tidlige død. Det gør vi på flere måder.

PARTNER SUPPORT

Vi yder strategisk støtte og engagerer os som aktive medejere med solid iværksættererfaring og indgående kendskab til de vitale aspekter af kommercialisering og funding. Du får konkret Werner Valeur, Joakim Warnøe og Rasmus Sindberg som rådgivere.

LEVERANCEORGANISATION

Vi giver adgang til et unikt ekspertteam – vores leveranceorganisation – der løser de sekundære opgaver som ofte pådrager start-ups væsentlige omkostninger eller risiko. 

DIT KOMPAS

Vi er her ikke blot for at undgå fiasko – vi er her også for at forløse potentialet i din start-up. Det fulde potentiale. Vores logo er en kompasstjerne og det er netop dette redskab der sikrer at vi sætter kursen rigtigt. Vores erfaring og indgående kendskab til start-ups og scale-ups gør, at vi løbende justerer og holder casen på rette kurs.

100 DAYS mission

Når vi starter et samarbejde med en ny case udarbejdes en struktureret 100 days plan. Sammen defineres en række strategiske must-wins som omsættes til konkrete, operationaliserbare planer. Disse udføres og opfølges i tæt samarbejde mellem founderteamet i casen og vores portfolio management team og partnere.

REJSEN VIDERE

Vi er her for at opgradere og udvikle virksomheder og forløse deres fulde potentiale. Vi vælger alene cases der kvalificeres af vores investeringsmatrix og har et signifikant konceptuelt potentiale og et stjerneteam. Vi vil aldrig tage kontrollen eller styringen med selskabet – vi er her for at styrke selskabet på dets videre rejse.

    Brand New Tomorrow

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så er du den første til at få besked om nyheder, events og andet værdifuldt indhold, som vi deler helt gratis.