Danmarks STÆRKESTE AFFYRINGSRAMPE

Alting i verden er lettere – bare man har gjort det før. Som erfarne iværksættere ser vi tilbage – både på succeser og fiaskoer – og det står ganske klart: Kunne vi gå tilbage med den erfaring, det team og det netværk vi har i dag, så havde nogle af fiaskoerne været vendt til succeser og succeserne havde været endnu større.

MODERSKIBET PÅ ØSTERBRO

Vi har skabt et powerhouse af strategiske kompetencer, som hver dag har en mission om at udvikle og styrke vores portefølje af selskaber. Vores cases bruger “moderskibet” som strategisk åndehul, sparringsarena og fredagsbar. 

Læs om konceptet

A founder’s crew

Vi er dine strategiske partnere, ikke kun kapital. Vi kommer med kapital, strategisk rådgivning og netværk, som gør, at dit startup flyver hurtigere fra a til millionexit. Du er piloten, vi er din ground control.

Ekspert-medinvestor

Du skal se os som din ekspert-medinvestor der styrker, forbedrer og øger værdien af din virksomhed fra dag et. Vi er dem de andre gerne vil lege med, som har fået geniale idéer, bygget og exittet virksomheder på stribe i 20 år.
Vi har bygget en robust iværksætterplatform med en stjernebesætning af første rang og vores cases har erfaret at kagen bliver mere en dobbelt stå stor med os ombord.

Mød crewet

JOAKIM, RASMUS & WERNER – dine strategiske partnere

Founder-teamet bag Brand New Ventures kender vejen til succes. Joakim har rejst over 350M i kapital og opdyrket et internationalt netværk indenfor venture kapital. Rasmus har udviklet cases på tværs af 7 markeder og gennemført over 1M consumer salg i Norden. Werner har bygget 5 stjernecases med tilhørende exits og udgør en enmandshær på den danske iværksætterscene. Vi tilfører en unik strategisk firepower til dit startup.

Mød resten af crewet

 

    Brand New Ventures

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder, events og andet værdifuldt indhold.