KUNDER OG PORTEFØLJE ◼︎

Brand New Ventures er den aktive co-founder, som gør din virksomhed til en succes, med afsæt i konkret viden og erfaringer fra startup-scenen. Her ser du de virksomheder, som er en del af BNV-besætningen.

services_mountain
eindom
moneyflow
relion2
salary
yarnbook
brandnewmarketing
bodysky
paperflow
gruppebillede_placeholder

Hvem kan komme med om bord?

Vi starter selv virksomheder op, men vi går også ind i eksisterende startups med omhu. Vi er omhyggelige i udvælgelsen, da vi skal sidde på mellem 20-50% af virksomheden - men kommer man først gennem nåleøjet, bliver man hurtigt en del af BNV-besætningen. Er du investor, og vil med på rejsen i en eller flere af vores selskaber, kan du kontakte Joakim Warnøe.

Vil du med? 

Vi søger altid nye besætningsmedlemmer, for vi ved bedre end nogen, at det ikke alene er kapitalen i virksomheden eller den gode idé, som får succesen i hus, men også erfaring, støtte, fællesskab, ydelser og videndeling fra øverste hylde med mennesker, der tager ejerskab.

Upload dit pitchdeck her på siden. Derefter byder processen på tre møder, planlægning og udveksling af dokumenter - og så er der take-off- Det første møde finder sted indenfor 14 dage efter du har kontaktet os.

NETVÆRK OG CREW AF SPECIALISTER ◼︎

Et fuldendt team er grundlaget for succes – men de færreste startups er i stand til at dække alle de kompetencer, der kræves. De dygtigste profiler er svære at finde, og alt for dyre for startups, der befinder sig i vækstfasen.
 
Derfor stiller vi op med de personer, du ikke har råd til at hyre, så din iværksætterrejse har fuld besætning fra dag et – og det er vejen til succes. Ikke alene får du direkte adgang til Werner Valeur og Joakim Warnøe, du får også adgang til deres team af specialister – til den halve pris. Brand New Ventures huser nemlig alle de ydelser, en startup har brug for, og vi kan derfor løse opgaverne 50-70% billigere, end resten af markedet.

footer_climber

READY FOR TAKEOFF?

Upload dit pitch, hvis du drømmer om at komme ombord på Brand New Ventures. Vi starter og slutter rejsen med fuld besætning, og sammen får vi dine idéer i luften med fast kurs mod succes.