Portefølje

Brand New Ventures har en struktureret og metodisk case-evalueringsproces. Vi rater hver case på centrale - og klassiske - parametre. Vi har et stærkt fokus på founder- og ledelsesteamet, ligesom vi laver en grundig analyse af synergi- og samarbejdspotentialet, i et eventuelt partnerskab. Vores portefølje består af vidt forskellige cases, hver med sine unikke karakteristika og muligheder.

AdTypes er Danmarks nye værdiskabende marketingbureau med fokus på online salg og kunderelationer. De står for fuld transparens til en attraktiv pris. Mens du passer din forretning, løser AdTypes de digitale udfordringer og sørger for at kunderne finder dig, og du fremstår professionelt online. Digital marketing er en datadrevet disciplin, og kræver megen know-how før virksomheder opnår det fulde potentiale online. AdTypes er et team af eksperter i onlinemarketing og kan forbedre din tilstedeværelse på Facebook, Instagram, Google og andre steder, hvor dine kunder befinder sig. Vi hjælper dig med at øge din omsætning og styrke din forretning online. Mange af Brand New Ventures’ selskaber benytter AdTypes, fordi de har stor erfaring med at markedsføre startups, der vil skabe solide brands. Besøg AdTypes.

HVILKE CASES ER I FOKUS?

Brand New Ventures arbejder primært med investering i early stage start-ups med stort potentiale. Sekundært beskæftiger vi os med at udvikle prototyper af forretninger, som vi stifter og lancerer i markedet. Vi kalder koncepterne Start-ups by You og Start-ups by Us. Vi er altid på udkig efter den næste stjernecase - eller den kommende co-founder til en af vore egne lanceringer.

Vil du med? Send dit navn, telefonnummer og en kort beskrivelse af dig selv eller din virksomhed, samt upload gerne dit pitchdeck - hvis du har sådan et! Derefter byder processen på tre møder, planlægning og udveksling af dokumenter – og så er der takeoff.

Upload pitch

ADGANG TIL MARKEDETS BEDSTE

Med Brand New Ventures får nye, såvel som erfarne iværksættere, direkte adgang til et erfarent ekspertteam indenfor en række nøgleområder. Vi bygger brands, kampagner, communities og skaber content. Derudover får du strategisk firepower på speed-dial og muligheden for at accelerere din virksomhed i et højere tempo.

Læs mere om teamet

    Brand New Tomorrow

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så er du den første til at få besked om nyheder, events og andet værdifuldt indhold, som vi deler helt gratis.