Portefølje

Brand New Ventures har en struktureret og metodisk case-evalueringsproces. Vi rater hver case på centrale - og klassiske - parametre. Vi har et stærkt fokus på founder- og ledelsesteamet, ligesom vi laver en grundig analyse af synergi- og samarbejdspotentialet, i et eventuelt partnerskab. Vores portefølje består af vidt forskellige cases, hver med sine unikke karakteristika og muligheder.

BodySky er en app, der forbinder personlige trænere med klienter. Personlig træning er den mest effektive træningsform, men samtidig er det svært at få et overblik og finde det rette tilbud. Derfor har Bodysky udviklet en platform, der gør det nemt at finde og booke personlige trænere i hele Danmark, og samtidig hjælper instruktører med at håndtere bookinger fra brugere. Med Bodysky får brugere let et overblik over trænere, træningstyper, geografi og pris. Platformen giver også anbefalinger og hjælper brugere med at opnå sine individuelle træningsmål ved at finde den ideelle privattræning til overskuelige priser. Tidligere var privattræning forbeholdt eliten og de mest dedikerede og ambitiøse træningsentusiaster, men det vil vi lave om på. Bodysky er er for alle motionister, der ønsker optimal træning, der opfylder de individuelle behov og ønsker til konkurrencedygtige priser. Derfor har vi på platformen et utal af dygtige og kompetente personlige trænere, der tilbyder alle former for privattræning - fitness, yoga, kostvejledning, coaching, online træning og meget andet. Man booker direkte fra Bodysky’s web- og mobilapplikation, hvor man også kan se andre brugeres oplevelser og anbefalinger. Besøg BodySky.

HVILKE CASES ER I FOKUS?

Brand New Ventures arbejder primært med investering i early stage start-ups med stort potentiale. Sekundært beskæftiger vi os med at udvikle prototyper af forretninger, som vi stifter og lancerer i markedet. Vi kalder koncepterne Start-ups by You og Start-ups by Us. Vi er altid på udkig efter den næste stjernecase - eller den kommende co-founder til en af vore egne lanceringer.

Vil du med? Send dit navn, telefonnummer og en kort beskrivelse af dig selv eller din virksomhed, samt upload gerne dit pitchdeck - hvis du har sådan et! Derefter byder processen på tre møder, planlægning og udveksling af dokumenter – og så er der takeoff.

Upload pitch

ADGANG TIL MARKEDETS BEDSTE

Med Brand New Ventures får nye, såvel som erfarne iværksættere, direkte adgang til et erfarent ekspertteam indenfor en række nøgleområder. Vi bygger brands, kampagner, communities og skaber content. Derudover får du strategisk firepower på speed-dial og muligheden for at accelerere din virksomhed i et højere tempo.

Læs mere om teamet

    Brand New Tomorrow

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så er du den første til at få besked om nyheder, events og andet værdifuldt indhold, som vi deler helt gratis.