Portefølje

Brand New Ventures har en struktureret og metodisk case-evalueringsproces. Vi rater hver case på centrale - og klassiske - parametre. Vi har et stærkt fokus på founder- og ledelsesteamet, ligesom vi laver en grundig analyse af synergi- og samarbejdspotentialet, i et eventuelt partnerskab. Vores portefølje består af vidt forskellige cases, hver med sine unikke karakteristika og muligheder.

Kitchenmatch er en platform, der gør det supernemt at indhente tilbud på dit drømmekøkken - og det er helt gratis at bruge. Du tegner dit køkken, får en prisberegning på drømmen og efter fem arbejdsdage modtager du tre sammenlignelige tilbud fra anerkendte, danske køkkenkæder. Helt uden at skulle tilbringe adskillige timer i diverse køkkenkæder for at komme hjem med tilbud, der er usammenlignelige og uigennemskuelige. På den måde kan du hurtigt og let danne et overblik over, hvilket tilbud der er mest attraktivt. En tiltrængt nyhed i branchen! Kitchenmatch er gratis for forbrugerne, mens køkkenkæderne betaler et gebyr for at kunne byde ind på en opgave samt en success fee for tilbud, der bliver til ordre. Kitchenmatch tapper ind i trends som digitization, convenience, transparency og på sigt også augmented reality. Besøg Kitchenmatch.   Gå til

HVILKE CASES ER I FOKUS?

Brand New Ventures arbejder primært med investering i early stage start-ups med stort potentiale. Sekundært beskæftiger vi os med at udvikle prototyper af forretninger, som vi stifter og lancerer i markedet. Vi kalder koncepterne Start-ups by You og Start-ups by Us. Vi er altid på udkig efter den næste stjernecase - eller den kommende co-founder til en af vore egne lanceringer.

Vil du med? Send dit navn, telefonnummer og en kort beskrivelse af dig selv eller din virksomhed, samt upload gerne dit pitchdeck - hvis du har sådan et! Derefter byder processen på tre møder, planlægning og udveksling af dokumenter – og så er der takeoff.

Upload pitch

ADGANG TIL MARKEDETS BEDSTE

Med Brand New Ventures får nye, såvel som erfarne iværksættere, direkte adgang til et erfarent ekspertteam indenfor en række nøgleområder. Vi bygger brands, kampagner, communities og skaber content. Derudover får du strategisk firepower på speed-dial og muligheden for at accelerere din virksomhed i et højere tempo.

Læs mere om teamet

    Brand New Tomorrow

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så er du den første til at få besked om nyheder, events og andet værdifuldt indhold, som vi deler helt gratis.