Portefølje

Brand New Ventures har en struktureret og metodisk case-evalueringsproces. Vi rater hver case på centrale - og klassiske - parametre. Vi har et stærkt fokus på founder- og ledelsesteamet, ligesom vi laver en grundig analyse af synergi- og samarbejdspotentialet, i et eventuelt partnerskab. Vores portefølje består af vidt forskellige cases, hver med sine unikke karakteristika og muligheder.

Loot Monkey er et univers for alle film- og gamingnørder. Konceptet er “overraskelsesbokse” med licenseret film- og gamingmerchandise fra alle ens yndlings film, serier og spil på abonnement. Genialt, hvis du gerne vil give dig selv oplevelsen af at få en fødselsdagsgave 6-12 gange om året, eller hvis du ved din søn eller niece er fan af Harry Potter, Marvel-filmene eller Fortnite - men ikke ved, hvad du skal købe til dem i fødselsdagsgave. Loot Monkey opererer i et spændende space både i det fysiske og det virtuelle, og med deres kommende community, Loot Family, bliver de for alvor en interessant iværksættercase. Foruden abonnementsbokse, er Loot Monkey også i gang med at opbygge partnerskaber, udvikle egen merchandise og hvem ved, om de i fremtiden har deres egen tegneserie eller computerspil? Loot Monkey tapper ind i trends som subscription box business model, tribal marketing og esport. Besøg Loot Monkey.

HVILKE CASES ER I FOKUS?

Brand New Ventures arbejder primært med investering i early stage start-ups med stort potentiale. Sekundært beskæftiger vi os med at udvikle prototyper af forretninger, som vi stifter og lancerer i markedet. Vi kalder koncepterne Start-ups by You og Start-ups by Us. Vi er altid på udkig efter den næste stjernecase - eller den kommende co-founder til en af vore egne lanceringer.

Vil du med? Send dit navn, telefonnummer og en kort beskrivelse af dig selv eller din virksomhed, samt upload gerne dit pitchdeck - hvis du har sådan et! Derefter byder processen på tre møder, planlægning og udveksling af dokumenter – og så er der takeoff.

Upload pitch

ADGANG TIL MARKEDETS BEDSTE

Med Brand New Ventures får nye, såvel som erfarne iværksættere, direkte adgang til et erfarent ekspertteam indenfor en række nøgleområder. Vi bygger brands, kampagner, communities og skaber content. Derudover får du strategisk firepower på speed-dial og muligheden for at accelerere din virksomhed i et højere tempo.

Læs mere om teamet

    Brand New Tomorrow

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så er du den første til at få besked om nyheder, events og andet værdifuldt indhold, som vi deler helt gratis.