Portefølje

Brand New Ventures har en struktureret og metodisk case-evalueringsproces. Vi rater hver case på centrale - og klassiske - parametre. Vi har et stærkt fokus på founder- og ledelsesteamet, ligesom vi laver en grundig analyse af synergi- og samarbejdspotentialet, i et eventuelt partnerskab. Vores portefølje består af vidt forskellige cases, hver med sine unikke karakteristika og muligheder.

“Det skal være lettere for små- og mellemstore virksomheder at beregne tilbud, sådan de kan bruge deres tid dér, hvor det giver allermest mening”Sådan lød det, da founderne bag tilbudssoftwaren, Orderstep, skrev de første linjer kode. Tilbudsgivning en vigtig, men for ofte mange, en tidskrævende proces, der dermed kan begrænse vækst. Gennem brugervenlig software, ønsker Orderstep at løse dette, sådan virksomheder let og hurtigt kan kalkulere tilbud, minimere manuelle indtastningsfejl og dermed give mere tid og overskud tilbage til virksomhederne. Foruden en let og overskuelig tilbudsproces, integrerer Orderstep også med alle de kendte CRM-systemer foruden deres eget, som følger gratis med.   Foruden dette, opsamler Orderstep data på alle tilbud og giver indsigt i, hvordan virksomhederne kan optimere deres tilbudsgivning for at øge succesraten. Virksomheden er software-as-a-service (SaaS) og tapper ind i trends som automatisering og big data. Besøg Orderstep. Gå til

HVILKE CASES ER I FOKUS?

Brand New Ventures arbejder primært med investering i early stage start-ups med stort potentiale. Sekundært beskæftiger vi os med at udvikle prototyper af forretninger, som vi stifter og lancerer i markedet. Vi kalder koncepterne Start-ups by You og Start-ups by Us. Vi er altid på udkig efter den næste stjernecase - eller den kommende co-founder til en af vore egne lanceringer.

Vil du med? Send dit navn, telefonnummer og en kort beskrivelse af dig selv eller din virksomhed, samt upload gerne dit pitchdeck - hvis du har sådan et! Derefter byder processen på tre møder, planlægning og udveksling af dokumenter – og så er der takeoff.

Upload pitch

ADGANG TIL MARKEDETS BEDSTE

Med Brand New Ventures får nye, såvel som erfarne iværksættere, direkte adgang til et erfarent ekspertteam indenfor en række nøgleområder. Vi bygger brands, kampagner, communities og skaber content. Derudover får du strategisk firepower på speed-dial og muligheden for at accelerere din virksomhed i et højere tempo.

Læs mere om teamet

    Brand New Tomorrow

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så er du den første til at få besked om nyheder, events og andet værdifuldt indhold, som vi deler helt gratis.