Portefølje

Brand New Ventures har en struktureret og metodisk case-evalueringsproces. Vi rater hver case på centrale - og klassiske - parametre. Vi har et stærkt fokus på founder- og ledelsesteamet, ligesom vi laver en grundig analyse af synergi- og samarbejdspotentialet, i et eventuelt partnerskab. Vores portefølje består af vidt forskellige cases, hver med sine unikke karakteristika og muligheder.

PAKMAN er en B2B SaaS virksomhed som giver dig kontrollen tilbage over dit lager, og derved din forretning. Som nystartet eller yngre webshop kan det ofte være udfordrende at holde styr på hele forretningen på een gang. Der er varer, ordre, indkøb, emails og alt muligt der skal håndteres. Den situation kender stifterne bag PAKMAN rigtig godt. Som mindre handelsvirksomhed manglede de nemlig selv en digital løsning, som både taler sammen med dit foretrukne økonomisystem og andre systemer du måtte have behov for - PAKMAN supplerer, understøtter dit eksisterende setup og bidrager til en effektiv udvikling af forretningen ved at synliggøre de data du har behov for at måle, for at kunne styre, drive og udvikle din forretning til nye højder.  PAKMAN er et system til ordrestyring og styring af indkøb, der er effektivt og transparent – også i forhold til at kunne måle avancen på de enkelte ordrer. PAKMANs styrke ligger i funktionaliteten, brugervenligheden og integrationen til eksisterende økonomisystemer. Netop fordi det blev skabt som et internt værktøj, er det let for alle at få op at køre. PAKMAN er fleksibelt og intuitivt at arbejde med og har en praktisk tilgang til den intelligente lagerstyring. Man skal ikke være teknisk stærk for at få det til at virke og integrationen til eksisterende økonomisystemer fjerner en masse tidskrævende manuelt arbejde og bøvlede excelark. Hermed får man frie hænder til det vigtige arbejde med at udbygge og optimere virksomheden, og du vil altid have det på hylderne, du tjener bedst på. PAKMAN er i høj grad et værdiskabende værktøj, der bringer stor gennemsigtighed ind i kundernes forretning. På baggrund af data er det hurtigt at danne sig et overblik over, hvor forretningen kan optimeres i forhold til indkøb og lagerbinding. Denne indsigt giver vi kunderne som konkrete tips – bl.a. gør vi dem opmærksomme på produkter med for lav dækning, kunder der ikke har købt i længere tid, varer der bør sættes på tilbud og eventuelt udgå for at fjerne døde varer m.m. Denne måde at anskue data på gør PAKMAN til et intelligent og uundværligt lagerstyringssystem. Et der giver dig fuld kontrol med dit lager. Besøg PAKMAN.

HVILKE CASES ER I FOKUS?

Brand New Ventures arbejder primært med investering i early stage start-ups med stort potentiale. Sekundært beskæftiger vi os med at udvikle prototyper af forretninger, som vi stifter og lancerer i markedet. Vi kalder koncepterne Start-ups by You og Start-ups by Us. Vi er altid på udkig efter den næste stjernecase - eller den kommende co-founder til en af vore egne lanceringer.

Vil du med? Send dit navn, telefonnummer og en kort beskrivelse af dig selv eller din virksomhed, samt upload gerne dit pitchdeck - hvis du har sådan et! Derefter byder processen på tre møder, planlægning og udveksling af dokumenter – og så er der takeoff.

Upload pitch

ADGANG TIL MARKEDETS BEDSTE

Med Brand New Ventures får nye, såvel som erfarne iværksættere, direkte adgang til et erfarent ekspertteam indenfor en række nøgleområder. Vi bygger brands, kampagner, communities og skaber content. Derudover får du strategisk firepower på speed-dial og muligheden for at accelerere din virksomhed i et højere tempo.

Læs mere om teamet

    Brand New Tomorrow

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så er du den første til at få besked om nyheder, events og andet værdifuldt indhold, som vi deler helt gratis.