Portefølje

Brand New Ventures har en struktureret og metodisk case-evalueringsproces. Vi rater hver case på centrale - og klassiske - parametre. Vi har et stærkt fokus på founder- og ledelsesteamet, ligesom vi laver en grundig analyse af synergi- og samarbejdspotentialet, i et eventuelt partnerskab. Vores portefølje består af vidt forskellige cases, hver med sine unikke karakteristika og muligheder.

Gaming-industrien ændrer sig hastigt, og hver en detalje tæller - bare spørg det nu olympiske gamer-team (ja, det findes!) om de nogensinde går ned på udstyr? Svaret er nej. SkyPAD har udviklet en unik musemåtte i glas som netop øger en gamers hastighed og mulighed for præcision i spillet. Det helt rigtige udstyr kan være afgørende i enhver resultatorienteret præstation. Produkterne sælges online, men vil også snart findes i butikker især i USA og Japan. SkyPAD har oplevet en stigende efterspørgsel i markedet, og vi er helt sikre på at the sky is the limit for denne virksomhed.  Selv kunder uden for gaming-miljøet har adopteret den effektive musemåtte-teknologi, og derfor er SkyPAD også det oplagte valg for andre hverv, der arbejder med en høj præcision og detaljegrad på computeren. Vær en game changer, og bestil din SkyPAD allerede i dag. Besøg SkyPAD.

HVILKE CASES ER I FOKUS?

Brand New Ventures arbejder primært med investering i early stage start-ups med stort potentiale. Sekundært beskæftiger vi os med at udvikle prototyper af forretninger, som vi stifter og lancerer i markedet. Vi kalder koncepterne Start-ups by You og Start-ups by Us. Vi er altid på udkig efter den næste stjernecase - eller den kommende co-founder til en af vore egne lanceringer.

Vil du med? Send dit navn, telefonnummer og en kort beskrivelse af dig selv eller din virksomhed, samt upload gerne dit pitchdeck - hvis du har sådan et! Derefter byder processen på tre møder, planlægning og udveksling af dokumenter – og så er der takeoff.

Upload pitch

ADGANG TIL MARKEDETS BEDSTE

Med Brand New Ventures får nye, såvel som erfarne iværksættere, direkte adgang til et erfarent ekspertteam indenfor en række nøgleområder. Vi bygger brands, kampagner, communities og skaber content. Derudover får du strategisk firepower på speed-dial og muligheden for at accelerere din virksomhed i et højere tempo.

Læs mere om teamet

    Brand New Tomorrow

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så er du den første til at få besked om nyheder, events og andet værdifuldt indhold, som vi deler helt gratis.