Portefølje

Brand New Ventures har en struktureret og metodisk case-evalueringsproces. Vi rater hver case på centrale - og klassiske - parametre. Vi har et stærkt fokus på founder- og ledelsesteamet, ligesom vi laver en grundig analyse af synergi- og samarbejdspotentialet, i et eventuelt partnerskab. Vores portefølje består af vidt forskellige cases, hver med sine unikke karakteristika og muligheder.

Rugs your way! WeRug er et nyt tæppekoncept, der sælger tæpper til hele Danmark uanset indretning. Tæpper fra WeRug fås nemlig i alle mål, former og i et væld af farver. Konceptet er made-to-order, hvilket betyder, at der kun produceres et tæppe, når en kunde bestiller en ordre. Alle tæpper produceres i Danmark, i høj kvalitet og med omtanke for miljøet. At WeRug tapper ind i trends som mass customization, green-consumerism, self-service og gennem deres brand vil forsøge at differentiere sig fra alle de traditionelle tæppeforhandlere, er, hvad der gør WeRug interessant. Læs mere om WeRug og besøg webshoppen her. Gå til

HVILKE CASES ER I FOKUS?

Brand New Ventures arbejder primært med investering i early stage start-ups med stort potentiale. Sekundært beskæftiger vi os med at udvikle prototyper af forretninger, som vi stifter og lancerer i markedet. Vi kalder koncepterne Start-ups by You og Start-ups by Us. Vi er altid på udkig efter den næste stjernecase - eller den kommende co-founder til en af vore egne lanceringer.

Vil du med? Send dit navn, telefonnummer og en kort beskrivelse af dig selv eller din virksomhed, samt upload gerne dit pitchdeck - hvis du har sådan et! Derefter byder processen på tre møder, planlægning og udveksling af dokumenter – og så er der takeoff.

Upload pitch

ADGANG TIL MARKEDETS BEDSTE

Med Brand New Ventures får nye, såvel som erfarne iværksættere, direkte adgang til et erfarent ekspertteam indenfor en række nøgleområder. Vi bygger brands, kampagner, communities og skaber content. Derudover får du strategisk firepower på speed-dial og muligheden for at accelerere din virksomhed i et højere tempo.

Læs mere om teamet