STOP MED AT SØGE

Brand New Ventures har et stjernespækket leveranceteam som dækker en række af de primære funktioner som en moderne startup kræver. Vi har fokus på strategi, marketing og kommunikation, hvilket både afspejles i vores portefølje samt vores teams kompetencer.

Kreative

Rent fagligt spænder vi: Visuelt design, tekstforfatning, video og fotografi, social media management, digital marketing og webudvikling. Derudover har vi erfarne kreative kompetencer samt projektledere der sikrer leverancerne og integrationen med hver case.

Hvad laver vi?
Vi designer brands, produkter og identiteter. Vi udtænker, optager og producerer videoer og reklamer. Vi konstruerer hårdtslående, kampagner på tværs af digitale flader. Vi udvikler intelligent sociale strategier og skaber content på tværs af kanaler.

Og vigtigst: Vi sikrer der er en rød tråd mellem alle leveranceområder og en stærk forbindelse til casens strategi.

Associates

Vi koordinerer og eksekverer samarbejdet mellem Brand New Ventures og hver start-up. Vi har indgående erfaring med iværksætteri og forretningsudvikling og brænder for at skabe vækst. Vi er ligeledes bindeleddet mellem Founder og Brand New Ventures.

Hvad laver vi?
Vi omsætter strategien til en handlingsplan i tæt samspil med casen. I opstarten arbejder vi udfra en nøje defineret 100 dages plan, der sikrer maksimal fremdrift og alignment.

Partnere

Vi kender vejen - vi har været der før. Vi udvælger de cases som vi anser for at repræsentere størst vækstpotentiale og synergi med kompetencerne i vores organisation. Vi har ansvaret for den overordnede udvikling af porteføljens værditilvækst.

Hvad laver vi?
Vi orkestrerer den løbende udvikling af hver case og disponerer vores associates og leveranceorganisation. Vi er desuden altid til rådighed for vores portefølje og har en aktiv involvering i hver eneste case.

Netværk og crew af specialister

En god idé har brug for de rette omgivelser, og trives hos et stærkt team med erfarne, passionerede og opfindsomme talenter. Et fuldendt team, er grundlaget for succes - men de færreste startups er i stand til at dække alle de kompetencer, der kræves. De dygtigste profiler er svære at finde, og alt for dyre for startups, der befinder sig i væsktfasen. Derfor kan du plukke præcis de kompetencer, du mangler på din rejse, blandt Brand New Ventures' besætning af erfarne talenter.

Mød dine medrejsende

    Brand New Tomorrow

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så er du den første til at få besked om nyheder, events og andet værdifuldt indhold, som vi deler helt gratis.