Danmarks STÆRKESTE AFFYRINGSRAMPE

Alting i verden er let – bare man har gjort det før. Som erfarne iværksættere ser vi tilbage – både på succeser og fiaskoer – og det står ganske klart: Kunne vi gå tilbage med den erfaring, det team og det netværk vi har i dag, så havde nogle af fiaskoerne været vendt til succeser. Og vigtigst: Succeserne var blevet endnu større!

MODERSKIBET PÅ ØSTERBRO

Vi har skabt et powerhouse af strategiske og leverancemæssige kompetencer, som hver dag har en mission om at udvikle og styrke vores portefølje af selskaber. Vores cases bruger “moderskibet” som support af egne driftsfunktioner, strategisk åndehul, sparringsarena og fredagsbar. 

Foruden vores storrumskontor med kreative leverancefunktioner, vores hyggelige kantine og software-udvikler-hulen har vi fem mødelokaler, som vi og vores cases flittigt benytter. Det er herfra vi bygger fremtidens vækstkometer.

Læs om konceptet

A founder’s crew

Vi er teamet til startups. Ikke blot en leverandør. Og selvom vi kan komme med opstartskapital, ser vi heller ikke os selv som investorer. Vi er din co-pilot, din ground control, og vi stiller op med de besætningsmedlemmer du skal bruge, på din første iværksættermission.

Ekspert-medinvestor

Du skal se os som din ekspert-medinvestor der træder aktivt ind med et dedikeret crew, der styrker, forbedrer og øger værdien af din virksomhed fra dag et. Vi er dem de andre gerne vil lege med, som har fået geniale idéer, bygget og exittet virksomheder på stribe i 20 år.
Vi har bygget en robust iværksætterplatform med en stjernebesætning af første rang. Og selvom det kan være en stor beslutning at lade os tage op til halvdelen af virksomheden, så har virksomhederne i vores portefølje fundet tryghed i vores historie, og erfaret at kagen bliver mere en dobbelt stå stor med os ombord.

Mød crewet

Werner, RASMUS & JOAKIM – dine strategiske partnere

Founder-teamet bag Brand New Ventures kender vejen til succes. Werner har bygget 5 stjernecases med tilhørende exits og udgør en enmandshær på den danske iværksætterscene. Joakim har rejst over 350M i kapital og opdyrket et internationalt netværk indenfor venture kapital. Rasmus har udviklet cases på tværs af 7 markeder og gennemført over 1M consumer salg i Norden. Vi tilfører en unik strategisk firepower til din case.

Mød resten af crewet

 

    Brand New Ventures

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så er du den første til at få besked om nyheder, events og andet værdifuldt indhold, som vi deler helt gratis.